середа, 10 січня 2024 р.

Зеки на фронті - технологія кремля та єрмака

Головнокомандувач ЗСУ В. Залужний проти залучення до армії ув'язнених та судимих.
Деякі політики не проти цієї норми.
Поясню свою позицію:
1. Залучення зеків - це лобіювання інтересів ОПи, яка боїться мобілізувати чиновників та їхніх дітей, буковельців, кварталівців, пабників та інш. виборців ЗЕ. А тисячі зк скоротять кількість блатної категорії для мобілізації.
2. Мобілізація має охоплювати не лише питання фронту, а й Фронт трудовий.
За об’єктивними обставинами не всі придатні воювати, але
громадян можна мобілізувати на окопи оборони, шпиталі, воєнні заводи, ремонтні цеха, блокпости, пошиття спецодягу.
3. Через п. 2 і можна розглядати питання залучення ув'язнених.
4. Дати зброю зекам, навіть за легкими статтями, означає:
а) відкрити потужний кремлівський інформфронт, який урівняє чмобіків-вагнерівців московії із захисниками України (вкиди поширюватимуть кишенькові ЗМІ навіть Заходу);
б) присутність судимих на фронті передбачає елементи совка-сталінізму – заградзагонів (без цього отримаємо великі проблеми). Але проти цих методів і воює сьогодні Україна.
---
мої коменти з Телеграм (https://t.me/oleg_leusenko/23930) по темі:




Це не вирішує проблему. Але, це дуже негативно вплине ще на інші чинники: такі, як, наприклад, надання нам допомоги Заходу. Нікому не схочеться надавати зброю армії, де є військові зк. І головне - з кожної праски почуєте антиукраїнські наративи. Плюс, я впевнений, із деякими зк вже ведеться агентурна вербувальна робота. Чи Вам розповісти, як навіть 0,5% продажних зк можуть спрацювати на користь ворогу на фронті? Перед тим, як щось вирішувати, треба зважити, які наслідки матимемо. На кону доля країни. І як стосовно заградзагонів? Чи Ви впевнені у всіх зк на 100%? Тоді мені немає, що додати. Чи, може, Ви думаєте, що патріотів, які зараз сидять, відправлять воювати? Вимкніть наївність. До речі, хто вибиратиме - нормальні чи ні зк? Ви особисто? За інтуїцією? Чи вертухаї ЗЕбанди? ДумайТЕ!
***
Компроміс я бачу один: Трудовий фронт. Стосовно судити ЗЕбанду - я ЗА, але не за цією системою. Потрібний уряд Єдності і Порятунку, військові справи - бойовим генералам, ОПі заборонити втручатися у справи військових, а для ЗЕ - тимчасово пристава В.О. До закінчення війни. Хоча, хунта краще. Але... є багато але.
**
Вам краще, щоб вони здавали позиції за гроші на рахунки за парєбріком і грабували ЗСУ? Подоляк, перелогинься.
***
А Ви помітили, що в темі не про "позбавлення", а про ризики і чим все це загрожує ЗСУ та країні? ЗЕбанда кине патріотів м`яснику-Сирку, а завербованих зк навіть за легкими статтями кинуть у напрямки, які нам найбільше важливі. Але головне, що чиясь макітра заспокоюватиме себе маренням - що "гинуть маргінали, а не патріоти".
***
"те саме і росіяни роблять" - так, може, Ви росіянин? А заградзагони з ОПи надсилатимуть? Чи на Залужного повісять? Ось вам штурмовики і здадуть все що можна. а на Кримі, який маємо визволяти будуть співати пісні, що бандерівці скінчились, "за хахлів одні зекі воюють". Добряче НАТО потім стане нам допомагати зброєю. Млять, коли ви всі почнете думати мозками, а не емоціями? Перепрошую.
***
Тобто, в цьому пості Вас не ЗАЦІКАВИЛО питання трудового фронту, як альтернативи, те, що ЗЕ знов відмазуватимуть буковельців та кварталівців, а лише питання кого утілізувати. Що з вами, люди? Я не знаю, до кого звертався Порох зі словами ДумайТЕ! Вас все менше і менше.
***
Ви, що, стьобом зайнялись? Рашисти про "мальчіка в трусіках" кажуть і що? Докази в студію! Але ж Ви жадаєте їм надати реальні докази, і нас бруднитимуть з кожної праски Заходу. Мені додати Вам більше немає що.
***
"Трудовий фронт з цією владою з області фантастики", а зеки в ЗСУ з цим режимом - респект. У Вас погано із причинно-наслідковим зв'язком.
***
Тобто, Ви зеків бачите лише в якості гарматного мяса. І з цим ми хочемо в НАТО? Ну, тоді я прочитав кацапський наратив.
***

***
Шановна пані Олено, от Ви кажете "Там доволі багато нормальних людей сидить. А тим паче зараз. Навіть військових судять,які просто спізнилися з відпустки". Тоді дайте відповідь сама собі:
Ви не побоюєтесь, що ці нормальні як раз і підуть на м`ясо до Сирського і Ко, а тих, кого заздалегідь завербували і готують зараз на провокації не кинуть в місця для здачі наших позицій?
Ви також маєте зрозуміти, що із зеками в ЗСУ нам ще складніше буде вибивати з Заходу абрамси та атакамси.
Не допомагайте ЗЕбанді знищувати нашу Перемогу.
Залужний недаремно однозначно висловився з цього приводу. Якщо він для вас (та інших читачів) не авторитет, то додавання інших аргументів - втрачає сенс.
***
Ось такі (патріоти) і підуть на м`ясо, щоб у них конфіскувати майно (проти яких шиють справи). А потрібні зеки - готуються для іншої справи - для знищення України. На емоціях без увімкнення мозку ми програємо державу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Скликати Радбез ООН Зеленському заборонив кремль

  рф атакувала Одесу ракетами: є постраждалі. Будуть російські бомбардування і ще раз, і ще, і не лише Одеси, а і Херсону etc, як вночі Харк...