пʼятниця, 29 грудня 2023 р.

Хто за мир, а хто за диявола

Олег Леусенко
Сьогодні нелюди-росіяни (ці два слова синоніми) випустили 158 ракет та шахедів по Україні.
Одеса, Київ, Львів, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Конотоп etc
Розбомблені пологовий будинок, школа, цивільні оселі, церква...
Багато вбитих та поранених.
Як українець я хочу, благаю, вимагаю, щоб ви почули та усвідомили прописні істини:
1. Миру з московією (рф) не буде. Лише Перемога України та знищення сатанинської орди (рф) врятує світ від Апокаліпсису.
2. Московське зло не існувало б без своїх поплічників.
Адвокати диявола існують на самій рф, всередині України та за кордоном Української держави:
а) з першими все зрозуміло - звірині істоти аплодують масовим вбивствам українців, у них свято при кожному злочині проти людства. Ці істоти - росіяни, або "русскіє".
б) в Україні є явні прихильники сатанинського русскогомирка (ОПЗЖ, московська церква etc) та закамуфльовані під українських патріотів.

Маємо усвідомлювати, ХТО був адвокатом диявола, кажучи, що "бачив мир в його очах", захищав бісів, називаючи їх "теж людьми, які не підуть війною на Україну", брехав, що "я війну в своєму мозку закінчив", а в цей час відводив війська, згорнув ракетні програми, заборонив розвіддрони, снайперів на фронті і почав за спинами українців виконувати Оманський пакт.
Саме він привів проросійських (ворожих) ригів в свій офіс, розставив кротів кремля на посади (від Баканова до хльорки кума путіна, яка захоплювалась цим маньяком) і під час війни розміновував шляхи для воєнних злочинців з країни, де на той час мав бізнес.
Не може нормальна людина назвати мужчиною, взагалі - порядною людиною того, хто обіцяє шашлики НАЦІЇ, в той час, коли за декілька місяців знав про неминучий широкомасштабний напад рф, а сам, тим часом, ховав батьків, дружину і дітей за кордоном!
Вся фракція коротуна ржала з вимоги опозиції за декілька днів до вторгнення рф збільшити фінансування ЗСУ на 50 млрд! Їм потрібен був ґешефт з асфальту, а не порятунок українців.
Саме ця фракція "слуг диявола" вступила в коаліцію із кремлівською ОПЗЖ у радах на всіх рівнях та пручається забороні чекістського моспатріархату.
Вони злочинці.
Вечір 29.12.23.
Через масові вбивства українців, воєнні злочини рф, злочини проти людства хтось скликав Радбез ООН?
Зрадницький ЗЕрежим прохав наших союзників це зробити?
Ні.
Це не помилка, а, підозрюю, виконання зобов'язань перед москвою - замовчувати злочини гітлера 21 століття.
Відосики та стендапи блазня розраховані на примітивних споживачів, поки в цей час ворог знищує українців.
Чинарик, твою штучну виставу з Єрмаком, Татаровим, Подоляком, Шурмою бачать мільйони людей і вам не пробачать цих помилок(?)-злочинів.
в) хіба можна вважати ООН організацію МИРУ, коли там має право вето сатана?
Чи, може, Євросоюз та НАТО демократичні та миролюбні країни, якщо деякі їхні члени виступають проти жертви воєнної агресії та підтримують агресора, диктатора і маніяка та ще отримують за це з бюджету цих організацій гроші?
Свідомі українці низько схиляють голови в знак вдячності народам Європи, Америки, світу, які допомогли українцям та продовжують підтримувати нас. Але ці народи мають усвідомлювати, що за їхні кошти утримується велика армія адвокатів воєнних злочинців та мають боротися проти них.
г) боляче дивитись на цвинтари наших військових і цивільних, які загинули від ратиць московітів. Серце рветься, коли бачиш родичів, які ховають своїх близьких.
Але, перепрошую, здоровий глузд змушує повертатись до питання – скільки з них віддали свої голоси за ухилянта та глузувача над гідністю українців, який відкрив шляхи для безжалісних агресорів?
**
Війна московії (рф) ілюструє, хто ворог людства, а хто за мир.
Бажаю, щоб обидва недомірка-тезки опинились разом на лаві підсудних в Гаазі.
Але не закликаю зараз змінювати легітимну владу.
До цього мають організаційно прийти військові.
Ми, українці, - Нація. Тому, маємо змусити перевертнів ЗЕрежиму працювати на нас, а потім вони мають бути покарані.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Скликати Радбез ООН Зеленському заборонив кремль

  рф атакувала Одесу ракетами: є постраждалі. Будуть російські бомбардування і ще раз, і ще, і не лише Одеси, а і Херсону etc, як вночі Харк...