середа, 4 жовтня 2023 р.

Питання Зеленському, на які він ніколи не відповість

 Як так сталося, Вова, що ти обіцяв "новиє ліца", а весь свій офіс укомплектував смердючими ригами Януковича – Єрмак, Татаров, Подоляк, Шурма, навіть в Раді в твоїй фракції є риги – Гетманцев і К та відверті рашисти?
Як твій язик повертається казати, що ти патріот, якщо голова твого ОП Єрмак має батька в ГРУ МО рф, брат Подоляка полковник ГРУ, а сам Подоляк працював на Медведчука і Януковича, слуга Гетманцев, який керує податковою політикою – помічник агента ФСБ Сивковича, Татаров – адвокат Портнова, СЕС брата Шурми працюють на окупантів за гроші бюджета України,
а патріот Червінський за гратами,
твої поплічники завели кримінальні справи на захисниць України Таню Чорновіл, Марусю Зверобій, бойових генералів Павловського, Кривоноса, Марченка та інш.?



Чому телемарафон, який ТИ створив заради культу своєї пики, створено каналами олігархів, кожний з яких зашкварений на рашизмі – Пінчук пропонував відмовитись від Криму, Коломойський бажав дефолту Україні, хакнув головний банк країни і лобіював взяття в борг у путіна 100 млрд, Фірташ взагалі – кремлівський кріт, але патріотичні канали ТИ позбавив ефіру?
Скільки тисяч українців вдалось би врятувати аби ТИ не відвів війська, не заборонив розвідувальні дрони, снайперів, не розмінував Чонгар і Азовське море?

Чи окупували би росіяни додаткові землі, якби твій друг Баканов не розставив на ключові посади зрадників, ТИ не згорнув би ракетні програми і програми озброєнь, не закочував би роками гроші в асфальт, а витрачав би їх на ЗСУ?
Ти вимагав від Порошенка оприлюднити свої офшори, а тепер Ти мовчиш, скількома мільярдами поповнив свої офшори?
Як ти дивитимешся в очі інвалідів, біженців, пенсіонерів після розкрадання мільйонів тонн гуманітарки, яку дерибанить твій регент Єрмак?
Зеленський, на твої проєкти вже під час війни Мінкульт рф виділив тобі сотні мільйонів рублів (це офіційна інформація). Чому ти ані копійки не передав з них на ЗСУ?
Вова, все більше людей розуміє, що ти ворог і Нація тебе ніколи не пробачить.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Скликати Радбез ООН Зеленському заборонив кремль

  рф атакувала Одесу ракетами: є постраждалі. Будуть російські бомбардування і ще раз, і ще, і не лише Одеси, а і Херсону etc, як вночі Харк...