понеділок, 28 березня 2022 р.

Ні капітуляції та договірнякам із терористами!

‼️Можлива злочинна капітуляція і трусливі переговори та договори із терористами-воєнними злочинцями сколихнули українську еліту, всіх небайдужих патріотів України.

Оприлюднено відкрите Звернення до Президента, Верховної Ради, Уряду України щодо переговорів з рф.

Кремль прагне примусити Україну до капітуляції.
Будь-які домовленості з рф мають укладатися лише після виконання такої умови: негайне припинення бомбардувань України та виведення усіх російських військ.
Ключовою вимогою агресора є відмова України від НАТО і позаблоковий статус. Ця вимога позбавляє нашу державу права брати участь в оборонних союзах і залишає її сам на сам з рф.
З’явилися заяви влади про компроміс щодо нейтралітету.
За жодних умов Україна не повинна шукати миру на умовах агресора. Такий "мир" робить даремними ті величезні жертви, яких вже зазнала українська нація. Це буде наругою над пам’яттю про загиблих українських воїнів, ігноруватиме страждання мільйонів українців. А головне, це аніскільки не гарантуватиме безпеки України.
В разі капітуляції величезні жертви, яких сьогодні зазнала Україна, будуть мізерними у порівнянні з її втратами в майбутньому.
Звернення відкрите до підписання.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Скликати Радбез ООН Зеленському заборонив кремль

  рф атакувала Одесу ракетами: є постраждалі. Будуть російські бомбардування і ще раз, і ще, і не лише Одеси, а і Херсону etc, як вночі Харк...