вівторок, 7 квітня 2020 р.

Якщо нема чим зайнятися на карантині, почитайте козюльки про Янелоха

Всім, хто не терпить преЗЕдента-помилку це не може не бути цікавим. Тим більше, тих, хто сміється над карикатурною владою зеленої цвілі, не здолає ані коронавірус, ані зеленська епідемія :-)
1
У мого колеги, серйозного журналіста Юрія Луканова є хоббі: він пише політичні епіграми, які називаються козюльками за назвою першої такої його книжки, котра так і називалася – «Козюльки». Потім була «Колода від Ющенка». А тепер ось він видав - «Янелох», де головним героєм є ясно хто і його зеленська команда.

Щоб здобути перемогу,
Треба яйця мать між ноги.
В президента Янелоха
Замість двох яєць Сивохо.


Там також є на «друга» Путіна:

Ніколи звичай не минеться,
Завжди на світі так було:
Коли стоїть, то @уєм зветься.
А як обвисне – так @уйлом.


Є і довші віршики, наприклад, «Не вбивай Зеленського, Марусю». Це заклик до підступної атошниці Марусі Звіробій відмовитися від своїх огидних планів убити президента. Він починається так:

«Хоч, Марусю, ти й з великим понтом
Все ж погрозу заховай свою гнилу.
Поки ти відсиділась на фронті,
Мужньо з Путіним боровся він в тилу
»

Книжка має кишеньковий формат.

Ціна її лише 50 гривень. Крім того, можна придбати примірник попередньої книжки Ю. Луканова "Колода від Ющенка" за 15 гривень.

2

Бажаючі пишіть йому на електронну пошту vonakul@gmail.com у віконці "тема" запишіть "Янелох". Там вкажіть, 1. Хочете ви одну чи й попередню книжку Колода від Ющенка" так само. 2. Номер Нової пошти 3. Номер свого мобільного телефону й ім'я. 4. Чи підписувати вам книжку? Почерк у пана Юрія жахливий. 5. Треба вибрати варіант оплати: або післяплатою, але це на 2 відсотка дорожче, плюс 20 грн за переказ грошей, або на його картку в Приваті: 5169330517435639. Доставка за рахунок отримувача. Колишнім членам КПСС на 50 відсотків дорожче:))
Наголошую: писати на електронну пошту. Це не примха. Просто дуже складно контролювати замовлення з кількох джерел.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Скликати Радбез ООН Зеленському заборонив кремль

  рф атакувала Одесу ракетами: є постраждалі. Будуть російські бомбардування і ще раз, і ще, і не лише Одеси, а і Херсону etc, як вночі Харк...