четвер, 2 квітня 2020 р.

Петиція за звільнення та притягнення Єрмака до кримінальної відповідальності набрала 4450 голосів

Корупція в офісі Зеленського, постійні скандали, кришування, рєшали, а головне – капітуляція перед підступним ворогом збурили українське суспільство. Вже занадто глибоко на дно опустився нікчемний президент-помилка та його кримінальна світа.

Лише вчора було створено петицію «Звільнити та притягнути до кримінальної відповідальності голову Офісу Президента Андрія Єрмака», а її вже підписали більше 4 тисяч українців.

Петиція знаходиться за посиланням – https://petition.president.gov.ua/petition/91322
До кінця збору підписів залишилось 91 день. Наразі маємо 4450 підписів.

1

Текст петиції:
Після призначення Андрія Єрмака керівником Офісу Президента різко пришвидшився процес капітуляції України перед Росією. Глава Офісу має тісні контакти із заступником глави адміністрації Путіна – Козаком, який є автором «примирення» Придністров’я та Молдови. Чим воно обернулося для Молдови, добре відомо – через Придністров’я Росія дестабілізує Молдову. Будучи винуватцем війни 1992 року, Росія зайняла місце миротворця та посередника у переговорах між Молодовою і Придністров‘ям.

Такий самий сценарій Росія прагне реалізувати і в Україні, а його провідником тут є Андрій Єрмак. Незадовго після призначення Єрмака на посаду глави Офісу Президента він, разом із Кучмою, підписався під створенням так званої Консультативної Ради в рамках ТКГ у Мінську. Фактично, в разі її створення, представники російських окупаційних адміністрацій із тимчасово непідконтрольних Україні територій Донецької та Луганської областей стануть стороною переговорів із Україною. А Росія із агресора та окупанта перейде в статус посередника і миротворця. Це позбавиться РФ відповідальності за війну проти України та окупацію Криму та Донбасу.

В силу різних обставин цей процес поки вдалося призупинити, але Єрмак заявляє, що готовий й надалі втілювати цей антиконституційний план. Тому єдиною гарантією, що він не реалізує цей задум, є його негайна відставка та кримінальна справа за ознаками державної зради.

Крім того Андрій Єрмак став уособленням корупції в команді Зеленського. Єрмака та його родича звинувачують в торгівлі державними посадами. Корупція завжди була зброєю Росії у війні проти України, як і пропаганда, танки чи артилерія. Завдяки корупції РФ завжди мала і має сьогодні має значну п’яту колону в українській політиці й владі. Завдяки корупції Росія зупиняла реформи та рух України в НАТО і ЄС. Завдяки корупції Росія знищувала нашу безпеку і оборону. І сьогодні, використовуючи корупцію, держава-агресор робить все, щоб змусити українську владу піти на капітуляцію.

Андрій Єрмак сьогодні є уособленням двох головних загроз для України – капітуляції у війні з Росією та корупції у новій владі.

Так само, із засобів масової інформації відомо, що Андрій Єрмак застосовує тиск на депутатів Верховної Ради України.

Пане Президенте, час визначитися і вибрати на чиєму ви боці - корупції і капітуляції перед Росією, чи на боці демократичної, незалежної некорупмонованої України. Якщо ви на боці України, то Андрій Єрмак має бути негайно звільнений, а компетентні органи повинні розпочати кримінальні провадження за фактами державної зради і корупції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Скликати Радбез ООН Зеленському заборонив кремль

  рф атакувала Одесу ракетами: є постраждалі. Будуть російські бомбардування і ще раз, і ще, і не лише Одеси, а і Херсону etc, як вночі Харк...